Deze actie is afgelopen. We hebben in november, december, januari en februari vier keer een volledig verzorgde avond weggegeven aan de gelukkige deelnemers.

Maar houd onze Facebook- en Instagrampagina's in de gaten, want waarschijnlijk gaan we dit in de toekomst vaker doen

Facebook: https://www.facebook.com/lacazuela.rotterdam
Instagram: https://www.instagram.com/lacazuela.rotterdam/

Tijdens de koude Nederlandse wintermaanden geven we iedere laatste donderdag van de maand een geheel verzorgd Mediterraans avondje voor twee personen weg. Wil jij ook kans maken? Doe dan nu mee met onze actie!

Het enige wat jij hoeft te doen is ons actiebericht op Facebook te liken en in een reactie de persoon te taggen (zie links hieronder) met wie jij dit avondje uit wilt beleven. En misschien kiezen wij jullie wel uit voor een heerlijk verwenavondje bij La Cazuela in Rotterdam.

Jullie worden ontvangen met een heerlijk glaasje cava en maken vervolgens een keus voor een drie-gangen diner uit onze kaart vol lekkernijen uit de Mediterrane keuken. Tapas, vlees, vis of vegetarisch (en vergeet vooral de heerlijke wijn niet!), het is jullie avondje.

Aan jullie de keus om daarna nog lang na te genieten van koffie met likeur in een ambiance van warmte, gastvrijheid en mediterraanse jazz, of de gure koude Rotterdamse avond in stappen.

*) Deze avond wordt geheel verzorgd door La Cazuela, inclusief wijn of fris. Je kunt je portemonnee dus gerust thuis laten.

Categories: