la cazuela

Update 16 juni 2020:

Vanaf deze week gaan we op de maandag ouderwets genieten van een vrije dag. De lunch op dinsdag en woensdag zetten we ook even op pauze. U kunt dus van donderdag tot zondag bij ons komen lunchen en dineren. Op dinsdag en woensdag bent u van harte welkom vanaf 17.00u.

Wat reserveren betreft kunt u voor elk gewenst tijdstip tussen 17.00u en 22.00 kiezen. We nemen dus afscheid van het reserveren in twee tijdsblokken.

Update 1 juni 2020:

Beste mensen,

Wij huppelen al ruim een week rond met vlinders in onze bui, want La Cazuela mag weer open. En wij zijn zoo blij dat we jullie binnenkort weer in ons zaakje mogen verwelkomen.

We zijn extra gemotiveerd om jullie lekker in de watten te leggen. Helaas zijn er wel wat spelregels waar we ons met z'n allen aan moeten houden. Zo is daar natuurlijk de ander halve meter regel. En ook, als je je ziek voelt kruip dan even nog onder de (te) warme dekens en stel dat bezoekje naar ons nog maar even uit. Ga naar de website van het RIVM voor alle maatregelen om zo veilig mogelijk te gaan genieten bij ons of bij onze collega's.

Vanwege de beperkende maatregelen gaan we ook werken met twee tijdsblokken. Jullie kunnen reserveren voor een plek van 17.00u tot 20.00u of van 20.00u tot sluit. Als jullie een reservering plaatsen voor het eerste blok, betekent dat helaas dat jullie je maaltijd uiterlijk om 20.00u afgesloten dient te hebben. Wij hopen dat jullie hier begrip voor hebben. Klik hier om te reserveren.

Hopelijk tot heel snel!

Categories: