Nieuw jaar, nieuwe stijl, nieuwe kaart.

Met onze nieuwe menukaart richten wij ons op de mediterrane keuken die zich uitstrekt over tientallen landen rond het Middellandse Zeegebied, zoals Spanje, Italië, Frankrijk, Portugal en Noord-Afrika.

Naast de standaard gerechten en tapas, specialiseren wij ons in de vele vis- en groentegerechten uit die gebieden. Veel van onze gerechten zijn vegetarisch en kunnen ook makkelijk worden aangepast voor een compleet veganistisch diner.

Categories: 

Herfstaanbieding: 15% korting

15% korting op de gehele rekening bij La Cazuela  (iedere dinsdag en woensdag t/m 20 december 2017, op vertoon van deze afbeelding)

15% korting op de gehele rekening bij La Cazuela

(iedere dinsdag en woensdag t/m 20 december 2017, op vertoon van dit bericht)

Categories: 

Winnaars diner voor twee

Foto van de winnaars

Vorige week zaterdag waren Dieuwerke en Pat bij ons te gast om hun prijs te claimen: een geheel verzorgde avond voor twee, op kosten van het huis. Ze kwamen net terug uit Spanje. Hopelijk is het ons gelukt om het vakantiegevoel een beetje te verlengen.

Categories: 

Een nieuw smoelwerk

Nieuwe gevel

Met veel pijn en moeite hebben we afscheid moeten nemen van onze klimplanten. Het moest zo zijn: de gevel van ons pand was namelijk nodig toe aan een opknapbeurt.

De gevel is compleet schoongemaakt, gerestaureerd en geverfd. En wij zijn er blij mee: de naam boven de deur is nu eindelijk weer zichtbaar en het glas-in-lood sprankelt nu ook van binnen.

Categories: 

Winnaars diner voor twee

Foto van de winnaars

Afgelopen zaterdag waren Mirte en Danique bij ons te gast om hun prijs te claimen als winnaars van de diner-voor-twee-actie.

Het was gezellig dames! Hopelijk zien we jullie nog eens terug bij La Cazuela.

Categories: 

Live: Adam Taylor & Vera Naus

Adam Taylor & Vera Naus

Op donderdag 5 mei, brengen Adam Taylor (gitaar) en Vera Naus (zang) hun intieme latin-jazz naar La Cazuela.

De aanvang is 19:00 uur en de toegang is gratis, dus wees er bij!

Voor meer informatie check ons Facebook evenement of de website van Adam Taylor en Vera Naus.

Categories: 

Vier uw verjaardag bij La Cazuela

Sterrenbeelden

Voor de watermannen, vissen en rammen onder ons hebben wij goed nieuws: op de dag van uw verjaardag krijgt u een driegangenmenu gratis.

Deze aanbieding geld alleen voor de jarige, en bij minimaal drie personen. U wordt verzocht een identiteitsbewijs mee te nemen

Categories: