Win een diner voor twee, iedere wintermaand

Tijdens de koude Nederlandse wintermaanden geven we iedere laatste donderdag van de maand een geheel verzorgd Mediterraans avondje voor twee personen weg. Wil jij ook kans maken? Doe dan nu mee met onze actie!

Het enige wat jij hoeft te doen is ons actiebericht op Facebook te liken en in een reactie de persoon te taggen (zie links hieronder) met wie jij dit avondje uit wilt beleven. En misschien kiezen wij jullie wel uit voor een heerlijk verwenavondje bij La Cazuela in Rotterdam.

Categories: 

Happy Hour!

Happy hour mediterranean pintxos tapas drink

Free pintxos with every drink!

Categories: 

Paella for a special occasion?

Paella Food Mediterranean

Are you having a birthday party, wedding or any other special occasion coming up and want to surprise your guests with something special?

Categories: 

VVV Dinercheque

VVV Dinercheque

Belangrijk mededeling aangaande de VVV Dinercheque.

Categories: 

Kom proeven tijdens de week zonder vlees

Nationale week zonder vlees

De Nationale Week Zonder Vlees is van start gegaan!

La Cazuela heeft op de nieuwe menukaart al veel nieuwe plantaardige gerechten staan, maar deze week serveren wij, naast onze normale kaart, extra veel vegetarische en veganistische lekkernijen.

Dus kom snel proeven! Vraag ernaar aan tafel of meldt het even bij je reservering als je in bent voor een lekkere, gezonde en verantwoordelijke verrassing.

Categories: 

Nieuw jaar, nieuwe stijl, nieuwe kaart.

Met onze nieuwe menukaart richten wij ons op de mediterrane keuken die zich uitstrekt over tientallen landen rond het Middellandse Zeegebied, zoals Spanje, Italië, Frankrijk, Portugal en Noord-Afrika.

Naast de standaard gerechten en tapas, specialiseren wij ons in de vele vis- en groentegerechten uit die gebieden. Veel van onze gerechten zijn vegetarisch en kunnen ook makkelijk worden aangepast voor een compleet veganistisch diner.

Download Menukaart

Categories: